Archiv článků

Divoký člověk ze Sibiře?

16.05.2014 17:11
www.youtube.com/watch?v=AirHYgb36w4          

Echt česnečka aneb silná jako noha u pr*ele

12.05.2014 10:14
Česnečku miluju. Je to jedna z polévek, která jde jíst kdykoliv. Ale je to hlavně nejlepší zpravovák po flámu. Česnečka jako samo o sobě jde udělat v podstatě jako vývar z brambor s prolisovaným česnekem. Ano i to je česnečka, ale pravda je, že mě vždycky přišla k chuti...

OD VODY - Sobota na malé louži

10.05.2014 19:43
Dneska feedrovačka na malé louži. Čekal jsem, že bude o chlup lepší počasí, ale nakonec bylo u vody hezky.Co se týče ryb, tak celkem nic moc. Drobotina celkem šla, ale nic lepšího se nepovedlo. Překvapilo mě, že se neukázal nějaký pěkný kapřík. Loni se celkem obstojně dali ukecat k záběru....

Tuning nudlové instantní polévky

07.05.2014 15:33
Každý zná a občas musel požít nudlovou čínskou polévku. Brával jsem si ji do práce když bych dostal hlad … chuť asi ne. Ať si člověk vezme od hovězí po krevetovou, tak státe ta stejná chuť. Napadlo mě otestovat různé polévky u našich vietnamských spoluobčanů, ale pořád je cítit chemie a  kdo...

Krkonošské kyselo

07.05.2014 14:31
Poměrně známá polévka z Krkonoš. S tím, že bohužel málo lidí mimo naše nejvyšší hory zná ten správný recept. A věřte, že i tato poměrně jednoduchá polévka se prasí i v Podkrkonoší. Je zde několik základních postupů, které je třeba udělat a ne si ulehčovat práci a některé vynechávat....

JAK SE STAVÍ: Proč zahradní domek

05.05.2014 16:17
Už delší čas se dokopám napsat článek na téma proč stavě zahradní domky či malé domky. Nedávno jsem na tuhle otázku odpovídal několika známým a tak mě napadlo pro ty co to bude zajímat přidat svůj názor i na internet. Na začátku je třeba trochu přiblížit co je zahradní domek a co určitě není. Začnu...

Luxusní žebračka aneb chlebová polévka jinak

05.05.2014 15:11
Žebračka jako jeden z původních krkonošských receptů se rozšířil takřka po celém území naší země. Je to dáno i tím, že je to recept z prostých chalup kdy tehdejší lidé měli radost, že měli co do úst a tak ani kousek ztvrdlého chleba nesměl přijít na zmar. Od té doby se mnoho věcí změnilo,...

Buřtguláš speciál (aneb bašta i pro nekuchaře)

04.05.2014 12:03
Buřt gulášek je skvělá bašta a celkem oblíbená v našich končinách, ale i takový buřtguláš se dá vylepšit tak, že se jeho chuťové linie posunou o dosti výše. Ingredience (ingredience spíše dle chuti než na gram přesně) Buřty (na kostičky) Brambory (na kostičky) Cibule (na drobno) Sladká...

Soukrové revíry v ČR

02.05.2014 20:03
Praha Rybolov Říčany, 4 ha, Praha, Mimopstruhový Svaz sportovních rybářů Horoušany, 2 ha, Praha, Mimopstruhový Plyvatko, 5 ha, Praha, Mimopstruhový Rybaření na Markétě, 5 ha, Praha, Mimopstruhový Rybník Horoušany, 2 ha, Praha, Mimopstruhový Spodní rybník, Unětice, 4 ha, Praha, Mimopstruhový SSR...

BOILKULÁTOR 1.00

29.04.2014 18:36
Postarší excelácký prográmek na výpočet surovin do boilies. Zatím stále funkční ve verzi 1.0. Stahujte zde: boilkulator.xls (467,5 kB)  
Záznamy: 211 - 220 ze 274
<< 20 | 21 | 22 | 23 | 24 >>