VAŘENÍ: Sójové nudličky se sýrovou omáčkou

28.12.2015 16:32
Sojové maso má mnoho přívrženců a stejně asi tolik odpůrců. Spousta lidí co znám by jej nevzalo do smrti do úst. A mnohdy se jím ani nedivím. Ono jde vždy jen o úpravdu suroviny. A v tomto případě garantuji jedlostí na 99%. 
 
Suroviny: Sojové nudličky, suché bílé víno, masox, cibule, tavený sýr, niva, smetana. pórek. 
 
Postup: Sojové nudličky vaříme ve vodě s masoxem a bílém víně. Po uvaření vymačkáme veškerou tekutinu. Na troše oleje smažíme cibulku. Přidáme sojové maso a opékáme. Zalijeme smetanou a přidíme tavený sýr, nivu a pórek. Necháme chvilku si spolu povídat. Podáváme s bílou čerstvou bagetkou a posypané najemno pokrájeným pórkem.