VAŘENÍ: Smažená rýže s vepřovým a zeleninou

02.01.2016 17:26
Další z variant na smaženou rýži, která se u nás doma stává čím dál oblíbenější. Je to jednoduché a rychlé jídlom, kde můžeme použít ztovna takovou zeleninu jakou máme doma. tentokrát jsem přidal i asijské houby a tak rýže dostala uplně jiný šmrnc. V tomto případě se jednalo o lehký oběd po silvestrovském obžerství :o)))
 
Suroviny: Vepřové maso, mrkev, cibule, pórek, červená paprika, jidášovo ucho a schitake. Z koření poue sojová omáčka a drcené chilli. 
 
Postup: Na vhodné pánvy smažíme nejdříve vepřové a dáme bokem. Dále přidáme zeleninu a houby a chvilku smažíme. Přidáme maso a smažíme dále. Nakonec přidáme vařenou rýži a dochutíme chilli a sojovkou.