VAŘENÍ: Obyčejná chlebovka s párkem

03.01.2016 11:05
Obyčejná chlebovka je opravdu rychlovka o které opravdu platí z nouze cnost. A v tomto případě není nic jednoduššího než chlebovka. Ovšem aby nebyla opravdu tak chudá (jen rozvařený chleba) tak je na místě přidat kousek uzeniny a koření. Pak to bude to správné ořechové pro ten správný šmrnc polévky. 
 
Suroviny: Chleba, párek, česnek, bujón, maggi, ocet, majoránka, sůl, pepř a kousek sádla. 
 
Postup: Do vroucí vody vložíme bujón a chleba. Vaříme dokud chléb není úplně rozvařený. Poté přidáme česnek, párek, maggi dle chuti, případně dosolíme a dopepříme. Nakonec přidáme něco sádla aby polévka také měla mastné oči. A hotovo ... podáváme horké.