VAŘENI: Křídla s americkým bramborem
Pečená křídla s americkým bramborem považuji za užasnou baštu. Ideální je jít koupit křídla chlazená a to přímo k řezníkoj. Jednak je maso opravdu čerstvé a velmi chutné. A v neposlední řadě je to paradoxní, ale je levnější než mega - supermarketové balení. Křídla jsou výborná když se pouze okoření grilovacím koření a nechají se den uležet v ledničce. Pak do „remosky“ přidám cibuli nahrubo nakrájenou a peču. Občas je potřeba křídla zkontrolovat a případně podlít. Buď vodou, ale i pivo není špatné. No a jako druhý chod jsou americké brambory. Rychlejší varianta jsou předpečné, které osobně doporučuji. Křídla jsou natotata a čekat než se dopeče příloha je škoda času. K tomuto jídlu doporučuji i nějakou zeleninu v podobě salátu, ale pro masožravce není nutno … bude se muset smířit s pečený bramborem :o)))