VAŘENÍ: Špagety s rajčatovou omáčkou a klobáskou

11.01.2016 21:02
Italská klasika v českém pojetí. Ovšem kečup nehledejte. Ačkoliv jsem měl chuť na špagety, tak jsem se tenrokrát rozhodl připravit co nejvíce italskou verzi. Ovšem bez klobásky vypadalo celé jídlo chudě :o))) No a na místo parmezánu jsem odlehčil jídlo pokrájeným porkem. Ovšem klobou dolu ... byla to bašta. 
 
Suroviny: Semolinové špagety, poctivá maďarská klobáska, pasírovaná rajčata, cibule, zelená i červený paprika, česnek, chilli, pórek, sůl a pepř. 
 
Postup: Špagety připravíme podle návodu a dáme se do omáčky. Na oleji osmahneme cibulku a přidáme klobásku a chilli. Opečeme a přidáme pasírovaná rajčata a necháme uzhoustnout. Ke konci přidáme česnek, a obě papriky, osolíme a opepříme dle chuti. Nakonec ozdobíme pórkem.