VAŘENÍ: Sojové nudličky se zeleninou

04.12.2015 10:09
Další pohodové jídlo ze sojových nudliček. Baví mě když strávníci nepoznají sojové maso. Idelání lehká veřeře a bez pachuti sójového polotovaru. 
 
Suroviny: Sójové nudličky, cibule, česnek, žampiony, jarní cibulka, řapikatý celer, bílé suché víno, sojová omáčka, drcené chilli, hořčice, kečup, worchesterová omáčka.
 
Postup: Sójové maso uvaříme dle návodu a po vychladnutí vymačkáme vodu. Do vhodné nádoby vložíme sojové nudličky, cubule na proužky, česnek na plátky, řapikatý celer na válečky a žampiony na plátky. Do toho všeho dáme další ingredience tekuté dle chuti. A pěkně necháme uležet několik hodin ... klidně do druhého dne. Poté na trošce oleje na pánvičce smažíme. Před podáváním přidáme i harní cibulku. Podáváme s čerstvým pečivem ...